Aanpak

Algemeen

Tijdens een intakegesprek maak ik gebruik van mijn intuïtieve vermogens om te kijken welke  behandeling u nodig heeft. En tijdens de behandelingen gebruik ik tevens dezelfde intuïtieve vermogens zodat deze de behandeling versterken.

Ik heb bewust gekozen voor deze volgorde omdat een behandeling zoveel meer vertelt dan woorden kunnen uitdrukken.

Spiritueel Healer

Na een afspraak voor een eerste sessie te hebben gemaakt werk ik het liefst als volgt:

Ik begin de eerste sessie het liefst direct met behandelen. Je ligt gekleed op een comfortabele massage tafel. En ik gebruik de volgende energieën om je in balans te brengen.

  • Magnetiseren
  • Edelstenen
  • Pendelen
  • Aura chakra healing

Na het in balans brengen ga ik op intuïtie verder, er onstaat dan intiuitief een dynamiek waarbij ik waarneem en voel wat nodig is in het moment. Over het algemeen is het datgeen wat jij nodig hebt. Dit proces gaat altijd in kleine stapjes en overschrijdt nooit jouw grenzen.

Het volgende kan gebeuren.

  • Ik kan vragen stellen
  • Ik kan gaan zingen (let wel het is meer geluiden voortbrengen)
  • Ik kan ingevingen krijgen
  • Ik kan berichten doorkrijgen
  • Ik kan gaan gapen, boeren en huilen, (dit kan ook bij jou gebeuren) overigens een goed teken, het betekent in mijn optiek dat er blokkades los komen. Alles gebeurt binnen jouw grenzen.

Spiriteel Medium

Er is meer tussen hemel en aarde dan het blote oog kan waarnemen. Ook al zie je iets niet wil niet zeggen dat het er niet is. Als medium heb ik geleerd te aanvaarden dat overleden dierbare nog wel degelijk om ons heen zijn en ons kunnen helpen in het dagelijks leven wanneer wij maar bereid zijn de signalen en tekens te herkennen. Een spiritueel medium kan je daarbij helpen wanneer je nu nog met vragen zit.

Overleden dierbare  Zij  weten wie zij waren en wat kenmerkend voor hun is en welke herinerring jullie specifiek deelde voordat zij overgingen. Wat hun hobby’s waren en wat ze absoluut niet leuk vonden in dit leven. Zij kunnen ons vertellen over belevenissen die zij samen met ons hebben meegemaakt. Wat voor werk ze deden. En zij kunnen zich laten voelen.met nog altijd dezelfde karaktertrekken.

Net zoals in het echte leven; met de ene heb je een klik en met een andere persoon voel je de klik niet. Zo werkt het ook tussen een client en een spiritueel medium. Dat is helemaal niet erg. In de spirituele wereld sturen ze de mensen naar het Medium waarvan zij denken dat dat een match is. Dit gebeurt onopgemerkt. Voor elk mens een geschikt Medium