AromaTouch

Een uur lang volledige ontspanning tijdens een zachte, ritmische massage van je rug, hoofd en voeten met gebruik van helende, essentiële oliën…

…dat is wat je kan verwachten van een AromaTouch behandeling.

Aanraking is belangrijk voor elk mens en ja als HSP voel je dit dubbel en dwars. De tastzin is het eerste zintuig dat we ontwikkelen en waarschijnlijk het laatste, dat we verliezen. Een massage verlaagt stresshormonen en verhoogt tegelijkertijd het serotonine en dopamine gehalte in ons lichaam waardoor we ons weer beter gaan voelen en het zelf genezende vermogen toeneemt. Hiervoor heeft ons lichaam meer dan 5 miljoen receptoren, die op aanraking reageren.

Maar hoe vaak worden we nog met intentie aangeraakt? Hoe vaak nemen we in de hectiek van het dagelijkse leven nog de tijd voor onszelf en geven we ons lichaam de weldaad, rust en ontspanning, die zo simpel en eenvoudig is en zo veel voor onze emotionele balans en gezondheid kan betekenen?

Ik nodig je van harte uit, om een keuze voor jezelf te maken en jezelf de aandacht en liefde te gunnen, die je hebt verdiend.

In de rustige sfeer van onze massagepraktijk in Overberg, Kan je een uur lang alle dagelijkse perikelen helemaal loslaten en jezelf helemaal ontspannen. Zo kunnen geest en ziel heerlijk genieten en kan je lichaam zich ontspannen door de zachte aanraking en het heerlijke aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën.

De AromaTouch behandeling is een massage, die heel aangenaam is. De ritmische aanraking en de oliën doen het werk, deze gaan diep in je weefsel en geven doelgerichte ondersteuning waar nodig. De aandachtige, ritmische aanraking en de fijne geur maken dat je heerlijk kan ontspannen.

De behandeling vindt plaats op je rug en hoofd en aan je oren en voeten (reflexzones). Trek bij voorkeur een makkelijke broek aan en plan na de behandeling niet meteen een afspraak. Je raakt in diepe ontspanning en het zal een tijdje duren tot je na de behandeling weer in het hier & nu bent.

Na de behandeling is er voldoende tijd om rustig bij te komen en een glas water of een lekker warm kopje koffie of thee te drinken.Blijf overigens goed drinken in de dagen na de behandeling!

Plan dus minimaal 1,5 uur tijd voor jezelf in.

Het doel van een AromaTouch behandeling is het zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen. Veel mensen ervaren daardoor:

  • Stress vermindering;
  • Een verbetering van het immuunsysteem;
  • Vermindering van ontstekingen in het lichaam;
  • Verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase).

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 essentiële oliën gebruikt.
In totaal worden 8 op elkaar afgestemde essentiële oliën en een neutrale draagolie gebruikt.

AromaTouch therapie