Voor wie

Mijn behandelmethoden zijn gericht op High Sensitive Persons ( HSP ).

Kan jij ook zo geraakt worden door een lied, een dans, een uiting van liefde? Kun je ook zo van slag zijn van een ruzie, een verkeerde opmerking op het werk of een dier waarvan je weet dat het mishandeld is? Heb je dan ook de neiging om bij het eerste te huilen? en bij het tweede te sussen te begrijpen te helpen?

Kun je het huilen of de problemen laten voor wat ze zijn? Wil je je niet overal mee bemoeien om zo de lieve vrede te bewaren? Of toch dat knagende gevoel waarom voel ik dit, het je overvallen voelen door je emoties. Het ook wel een beetje zat zijn dat de  omgeving je veroordeeld om wat jij bent! Wil je meer in je kracht staan of laat je het er maar bij zitten omdat je zo moe bent!  

Eigenlijk valt er niet zoveel meer te zeggen, je weet het al, je bent HSP (hiernaast nog wat vragen omdat bevestigd te krijgen). Zeggen is meer voor andere, jij wilt voelen dat er iets met je gebeurd.Toch!!

Begrip krijgen over wie je bent, energie voelen, ja tegen het leven kunnen zeggen! Weg met je blokkades, vrij leven!!!

Dat kan met Magnetiseren, bij al deze behandelmethoden wordt gebruik gemaakt van energieën. Die hun werk doen, daar waar jij het nodig hebt. Zodat je het voelt en er geen oordeel aan hoeft vast te knopen. Deze vormen van behandelen zijn uitermate geschikt voor een HSP.

Blokkades zijn eigenlijk niets meer dan vast gezette energieën die zich kunnen voordoen als ziekten als bijv. Burn–out of depressie maar ook allerlei fysieke klachten zoals hoofdpijn, migraine, oorsuizen etc. Door deze blokkades op te ruimen ontstaat er simpel weg meer ruimte om de energie voorraad die je hebt weer beter te benutten zodat je meer energie hebt! (Lees mijn Blog over wat energie te maken heeft met een ladekast)!

Wat een woord hè, High Sensitive Person, gelijk weer zo een lekker label. (weet je dat hsp’ers wars zijn van labeling!) Weet je waarom? Omdat jij het label voelt. Daar waar andere mensen het gewoon zien als een aanduiding voel jij daadwerkelijk van binnen dat het nooit de hele waarheid is die over je vertelt wordt! En toch heeft het labeltje mij geholpen om meer begrip over HSP en over mezelf te krijgen. Het zorgt ervoor dat ik begrijp waarom ik zo reageer zoals ik reageer. Zonder mijn unieke zelf te verliezen.

Tevens richt ik me op die groep mensen die meer begrip over HSP willen. Zodat zij zich meer op hun innerlijk ontwikkeling kunnen richten. Door begrip ontstaat meer ruimte voor zelfkennis, zelfontplooiing waardoor je meer bij je Spirituele Potentie kunt komen!